Wij zijn Party-People Zeeuws-Vlaanderen

Wij zijn Party-People Zeeuws-Vlaanderen! Al meer dan 10 jaar actief in Zeeuws-Vlaanderen met het organiseren van vervoer van en naar evenementen. Daarnaast ondersteunen,  promoten en organiseren wij evenementen en DJ-Contesten. Wij zijn sinds 2018 trots Official Travel Partner for Tomorrowland!

Dat alles 2 jaar lang op een laag pitje gestaan heeft, wil niet zeggen dat wij stil gezeten hebben. Afgelopen jaar is Bevrijdingsfestival, Ikon, Versuz, Carré en Kokorico allemaal voorbij gekomen, met als kers op de taart 3 Weekenden Tomorrowland 2022 en een verdubbeling met Tomorrowland 2023 en een in 3 minuten uitverkochte 2024 editie!

Dus, ja!!!!!, ook dit jaar willen wij weer naar Tomorrowland gaan, maar…..

Beste Tomorrowland Explorer,
In een oogwenk werd de magie op de dansvloer ongrijpbaar en binnen slechts 3 minuten verkondigde het betoverde rijk “uitverkocht”. Het systeem zorgt er dansend voor dat het winkelmandje alleen zoveel tickets kan bevatten als er beschikbaar zijn. Alle tickets hebben een thuis gevonden bij enthousiaste individuen, beperkt tot een dansfeest van 5 per liefhebber.
Onze verbazing weergalmt de kosmische vraag naar ’s werelds hoogste dansfestival. Deze golf van enthousiasme is zelfs voor ons, doorgewinterde festivalenthousiastelingen, een ongekend fenomeen.
Mocht er een hemelse kans ontstaan, dan zullen de fluisteringen zich verspreiden via ons Wachtlijst Tickets genootschap in onze ticketshop.

In beats en verwondering,
Party-People Zeeuws-Vlaanderen – Official Travelpartner Tomorrowland

ps…….

Wil jij on 2025 mee? Vul dan ons inschrijfformulier in zodat wij jou op de hoogte kunnen houden!

Open het Inschrijf-Formulier in een nieuw Scherm/Tabblad

Hou onze events pagina en ticketshop in de gaten voor de nieuwe evenementen!

2 Weekenden Tomorrowland 2024