Events

🎉🎶 Bevrijdingsfestival Vlissingen 2024: Feest van Vrijheid en Muziek! 🎉

Op 5 mei vieren we dat we in Nederland in vrijheid leven, en wat is er nu een betere manier om dit te vieren dan met een groots Bevrijdingsfestival? Party-People Zeeuws-Vlaanderen staat weer paraat om dit festival nog toegankelijker te maken voor iedereen in de provincie Zeeland, met speciale bussen die terugkeren naar Zeeuws-Vlaanderen na afloop van het festival in Vlissingen.

“Wij geloven dat Bevrijdingsdag en het bijbehorende festival voor iedereen toegankelijk moeten zijn”, zegt Sebastiaan Keijmel, DJ en organisator bij Party-People Zeeuws-Vlaanderen. “Daarom zetten wij al jaren tegen kostprijs bussen in naar Zeeuws-Vlaanderen, omdat het openbaar vervoer niet meer rijdt na het festival. Zo zorgen we ervoor dat mensen uit alle delen van Zeeland kunnen genieten van dit feest van vrijheid en muziek.”

De bussen vertrekken om 00:30 uur vanaf het Scheldeplein en rijden via verschillende steden en dorpen in Zeeuws-Vlaanderen. Tickets zijn verkrijgbaar via www.ppzvl.nl/tickets voor €15 per persoon.

🎵🎤 Muzikaal Hoogtepunt van 2024! 🎤🎵

Het Bevrijdingsfestival in Vlissingen belooft een dag vol muzikale hoogtepunten te worden, met een line-up die barst van energie en diversiteit. Van opkomende lokale artiesten tot nationale en internationale headliners, er is voor elk wat wils op de verschillende podia verspreid door de stad, met een concentratie in en rondom de Machinefabriek.

Dit jaar hebben we weer een fantastische line-up weten samen te stellen, in samenwerking met o.a. Sena Performers en Pop Aan Zee. Verwacht optredens van grote DJ’s, live-acts en bands, aangevuld met lokaal talent. Op het programma staan onder andere Waylon, Zoë Tauran, Benny Rodrigues, CHUCKIE, Freddy Moreira, Wild Romance, Katnuf, Indigo Pastel, Kraak & Smaak, Bente en BIGGI ft. MC Elton Jonathan. Bekijk de timetable voor de exacte tijden!

Naast geweldige muziek bieden we ook een scala aan andere activiteiten en entertainment voor alle leeftijden. Van lekker eten en drinken tot workshops, lezingen en nog veel meer. Dus verzamel je vrienden en familie, en sluit je aan bij ons terwijl we samen de vrijheid vieren en genieten van een dag vol muziek, plezier en saamhorigheid.

🚌 Terugreis naar Zeeuws-Vlaanderen met Party-People! 🚌

Na een dag vol feest en muziek is het tijd om terug te keren naar huis, en daar zorgt Party-People Zeeuws-Vlaanderen voor! Spring in een van onze speciale bussen en keer veilig terug naar huis, waarbij we diverse steden en dorpen in Zeeuws-Vlaanderen aandoen. Tickets voor de terugreis kosten slechts €15 per persoon en zijn verkrijgbaar via www.ppzvl.nl/tickets.

Mis dit fantastische festival niet en vier de vrijheid met ons op 5 mei in Vlissingen! 🎉


Opstapplaats: https://goo.gl/maps/RQ75XPxLSWi2sMWKA
💕💕Kosten💕💕
Kosten zijn €15,- p.p. (excl ticketservice) als je vooraf inschrijft!
Er is beperkt plaats! Tickets via onze Ticketshop!
💕💕Haltes💕💕:
Van Vlissingen naar:
★Terneuzen
★Hoek
★Biervliet
★IJzendijke
★Schoondijke
★Oostburg
★Breskens


(18+) Tomorrowland 2024

Official Travel Partner – Party-People Zeeuws-Vlaanderen Travel Packages

Sinds 2018 zijn we official Travel Partner geworden! Vorige jaren was een feest en komend jaar willen we dit evenaren!

Wil jij mee? vul dan het onderstaande formulier in en wij houden jou op de hoogte

Vul vrijblijvend het onderstaande formulier in en alles wordt duidelijk

Open het onderstaande Formulier in een nieuw Scherm/Tabblad