In een oogwenk werd de magie op de dansvloer ongrijpbaar en binnen slechts 3 minuten verkondigde het betoverde rijk “uitverkocht”.

Beste Tomorrowland Explorer,

In een oogwenk werd de magie op de dansvloer ongrijpbaar en binnen slechts 3 minuten verkondigde het betoverde rijk “uitverkocht”. Het systeem zorgt er dansend voor dat het winkelmandje alleen zoveel tickets kan bevatten als er beschikbaar zijn. Alle tickets hebben een thuis gevonden bij enthousiaste individuen, beperkt tot een dansfeest van 5 per liefhebber.

Onze verbazing weergalmt de kosmische vraag naar ’s werelds hoogste dansfestival. Deze golf van enthousiasme is zelfs voor ons, doorgewinterde festivalenthousiastelingen, een ongekend fenomeen.

Mocht er een hemelse kans ontstaan, dan zullen de fluisteringen zich verspreiden via ons Wachtlijst Tickets genootschap in onze ticketshop.

In beats en verwondering,
Party-People Zeeuws-Vlaanderen – Official Travelpartner Tomorrowland

 

We zijn weer los!!!!!

Ondanks bijna 2 jaar Covid-19  hebben wij niet stil gezeten. Girls Like DJs komt er weer aan in Ikon, Carré, Versuz en Kokorico, we hebben bevrijdingsfestival op het ook en….

Last but not least 3 Weekenden Tomorrowland!

Girls Like DJ’s in Kokorico uitgesteld!

#UITGESTELD#(16+) Girls Like DJ’s in Kokorico!#UITGESTELD#

In verband met het coronavirus zal deze avond uitgesteld worden naar een later tijdstip. Wij vinden het voor de vele mensen die zich al ingeschreven hadden/tickets hadden vervelend, maar iedereen krijgt een persoonlijke mail zodra wij ook meer weten.

mvg Team PPZVL

Girls Like DJ’s in Kokorico!

Zaterdag 28 maart is het weer GirlsLikeDJ’s en dit keer is het een thuiswedstrijd voor ons in High Tech Club Kokorico Zomergem! Van de 40 dj’s hebben wij er voor gezorgd dat we met 6 Zeeuws-Vlaamse en 5 Zeeuwse TOP DJ’s vertegenwoordigd zijn.

Speciaal voor Zeeuws-Vlaanderen worden er bussen ingezet zodat jij onze favoriete DJ’s kan steunen, namelijk:

 • Destivine (Mitchell Poissonnier & Benjamin van Vooren)
 • 2nJoyDJ’s (Daniël Dankaart & Sebastiaan Keijmel)
 • Remix (Remi De Vries)
 • SevenC (Martijn Crombeen)

De bussen vertrekken vanuit Sluis, Oostburg, Breskens, Schoondijke, IJzendijke, Biervliet, Hoek, Terneuzen en Axel

Tickets via onze Ticketshop!

Bus+Entree vanaf: €25,-
LET OP DIT EVENEMENT IS 16+!

We hebben een bus van het Bevrijdingsfestival terug naar Zeeuws-Vlaanderen!

Goeiemorgen allemaal!

Om nu niet om 21:30 het bevrijdingsfestival te moeten verlaten om een boot, trein of bus te moeten nemen naar Zeeuws-Vlaanderen hebben wij net als voorgaande jaren een bus geregeld die om 00:30 uit Vlissingen vertrekt! Tickets zijn terug te vinden in onze Ticketshop!

De bus stopt in:

 • Terneuzen
 • Hoek
 • Biervliet
 • IJzendijke
 • Oostburg
 • Schoondijke
 • Breskens

We hebben ook gekeken voor Zaamslag, Axel en Hulst, echter hebben we daar op het moment geen busbegeleiders voor. Mochten er mensen zich willen opgeven voor deze functie 😉 dan horen wij het graag!

De website is bijna online

We zijn druk bezig onze website te restylen om aan de voorwaarden van een geweldig evenement te kunnen voldoen! Jullie hebben het al door, Tomorrowland 2018, here we come!