Party-People Zeeuws-Vlaanderen – Official Travel Partner of Tomorrowland 2018

Tomorrowland via Party-People Zeeuws-Vlaanderen is een exclusief evenement, waarbij wij Officieel Travel-Partner zijn van Tomorrowland. Vanwege de jaarlijkse vraag naar Tickets voor Tomorrowland houden wij een strenge selectie om te zorgen dat mensen voldoen aan de gestelde eisen. Wij controleren net als vorig jaar IEDEREEN die zich inschrijft! Inschrijvingen en tickets via de ticketshop zijn bindend, persoonlijk en niet zonder onze expliciete toestemming overdraagbaar! Het formulier invullen is vrijblijvend, wij koppelen dit naar jou terug!

Onze selectiecriteria:

 • 1- Je woont in Zeeuws-Vlaanderen
 • 2- Je bent al eens via ons mee geweest naar een Festival!

Voldoe je aan niet aan punt 1 of 2, dan is er op basis van de onderstaande punten een mogelijkheid dat jij toch mee kan. Vul het onderstaande formulier in en neem CONTACT op met ons via Facebook of Whatsapp, zodat WIJ kunnen bevestigen dat jij hieraan voldoet.

 • 3- Je bent al eens via ons mee geweest naar een ander evenement!
  • Geen probleem, jij mag waarschijnlijk mee! (Vul het onderstaande formulier in en neem contact op zodat wij dit kunnen bevestigen)
 • 4- Je hebt een binding met Zeeuws-Vlaanderen
  • Jij komt uit Zeeuws-Vlaanderen, maar woont er vanwege studie momenteel niet meer. (Vul het onderstaande formulier in en neem contact op)
  • Je woont in Zeeland (en gaat met vrienden uit Zeeuws-Vlaanderen mee)! (Vul het onderstaande formulier in en neem contact op)
 • 5- Je hebt een zeer goede en overtuigende reden om mee te mogen! (Vul het onderstaande formulier in en neem contact op)
 • 6- Jou/Een vriend(in) gaat mee en voldoet aan een van de bovenstaande punten! (Vul het onderstaande formulier in en neem contact op)

Denk jij te voldoen aan punt 3, 4, 5 of 6 vul dan het onderstaande formulier in, zodat wij dit kunnen beoordelen! Vragen stellen hier over? Dit kan via Facebook www.FB.com/ppzvl of via Whatsapp ( +31651426837 )

Schrijf jij je in zonder dat jij contact met ons hebt opgenomen terwijl jij niet aan onze eisen voldoet, dan wordt jou 1e inschrijving (€100) automatisch omgezet in een busticket naar Tomorrowland, zonder mogelijkheid tot restitutie van het busticket of het verschil ten opzichte van een regulier busticket!

 

Vul vrijblijvend het onderstaande formulier in en alles wordt duidelijk

Open het onderstaande Formulier in een nieuw Scherm/Tabblad